Свечана додела диплома матурантима одржана је у среду, 16.6.2021. године, у 12 сати.

Матурантима се у име Школе за дизајн текстила и коже обратио директор Мехо Цамовић, који је поделио своје задовољство са још једном успешном генерацијом ученика.

”У нашој школи ученици су стицали знање о занату истражујући проблем и изазове из стварног света кроз динамичан приступ личним ангажовањем, критичким промишљањима, развијањем сарадње и тимског духа.

Уважени матуранти,

имајте у виду да сте у школи научили много и да ћете стеченим знањем даље крчити животне путеве, градити лепшу и бољу будућност, као и будућност своје земље.

Знајте да ћемо са посебнм пажњом пратити све ваше успехе и искрено се радовати њима, јер ваша школа верује у вас.

Желим вам много успеха и среће у даљем животу” , истакао је директор.

Највеће призање припало је ученику одељења IV1, Ахмеду Камберовићу.

Поред тога што је вуковац, Ахмед је лепо васпитан, изузетно вредан, предан, самосталан, зрео и добар друг.  Увек је представљао своје одељење у најбољем светлу. Он је ученик са највишим просеком, а без изостанака. Ангажовао се на бројним хуманитарним акцијама, културним и спортским активностима школе.

Школски тим Буди хуман, доделио је лап-топ ђаку генерације Ахмеду Камберовћу.

Матуранти су били веома срећни и поносни док су у тогама и капама преузимали своје дипломе и награде. Сви матуранти су се сликали са својим разредним старешинама и директором школе. За матуранте су приређени складни поклони који су им уручени током церемоније доделе диплома. Након тога је уследило послужење које су разредни старешине организовале за своје матуранте.  На крају су бацили своје капице увис, чиме су заокружили ову свечаност заједно са својим професорима.

Био је ово скуп препун емоција, за завршетак једног значајног животног доба и изузетна прилика да професори честитају својим ђацима, доделе им још неки савет како да у свету одраслих, буду људи вредни сваког места и времена.

Честитамо још једном матурантима и желимо им много успеха. (Ученици могу преузети слике у ПП – служби)